maanantai 18. maaliskuuta 2013

Provida organics tuotetietoa

Ihon puhdistus


HAMAMELIS PUHDISTUSMAITO

Hamamelis puhdistusmaito on tasapainottava emulsio, joka sisältää luontaisia kasviöljyjä ja kasviuutteita. Se puhdistaa rasvan ja lian ihon pinnalta. Hamamelis puhdistusmaito poistaa iholta myös hikoilun jättämän suolan ja hoitaa tukkeutuneita huokosia, järkyttämättä kasvojen herkkää hydro-lipidi tasapainoa ja pH-arvoa. Toisin sanoen ei jätä kasvoille kiristävää pintajännitystä. Hamamelis puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille. Käyttö: Hiero kuiville tai kosteille kasvoille ulospäinsuuntautuvin pyörivin liikkein välttäen herkkää silmänympärysaluetta. Huuhtele runsaalla vedellä. Jos kasvoillasi on meikkiä, poista puhdistusemulsio ensin kostealla vanulla ja huuhtele sen jälkeen runsaalla vedellä. Taputtele kuivaksi pyyhkeellä. Iho on puhdas ja uudistunut. Täydennä puhdistusta ihotyyppisi mukaisella Provida kasvovedellä.

Ainesisältö (Ingredients): Vesi, soijaöljy, setearyl alcohol, hamamelis (Hamamelis virginia), sorbitoli, seesamiöljy, cetyl palmitat, sodium cetearyl sulfat, bencoic extract, aromit (Rosa centifolia, Pelargonium graveolens, Melaleuca alternifolia).
Rasvoittuvalle iholle ja tukkeutuvalle sekaiholle


JOJOBA PUHDISTUSÖLJY


Tasapainottava puhdistusöljy, joka ehkäisee erinomaisesti pintakuivuutta ja poistaa hyvin huokosissa olevan ylimääräisen talin ja ihon pinnan epäpuhtaudet. Emulgoidaan veden kanssa muutaman minuutin ajan ja poistetaan kasvosienillä tai pumpulilla. Voi nipistellä ensimmäisten käyttökertojen aikana ihon herkimmillä alueilla. Ei herkän ihon puhdistukseen. Ei silmämeikin puhdistukseen. Sopii myös miehille. Käyttö: Levitä pieni määrä öljyä kasvoille. Kostuta sormet ja emulgoi veden kanssa, jolloin öljy irtoaa kasvoilta irrottaen meikin ja lian. Pyyhi iho kauttaaltaan kostealla vanulla tai sienellä ja huuhtele tarpeen mukaan vedellä. Iho jää raikkaaksi ja puhtaaksi. Voit viimeistellä pesun ihotyyppisi mukaisella Provida kasvovedellä.

Ainesisältö: Glyseriini, risiiniöljy, jojobaöljy, safloriöljy, soijaöljy, malva (Malva sylvestris), E-vit. (tocopherol acetate), geranium (Pelargonium graveolens), sitruuna (Citrus limonum).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parturi-kampaamo LuodonLaine - Keskustie 4, Hirvensalmi - Puh 045 137 6585 /Jonna ja Sirja