keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Provida kasvovedet




RUUSUNLEHTI KASVOVESI
Uudistava, virkistävä ja kosteuttava

Erinomaisesti kosteuttava, uudistava ja vahvistava kasvovesi päivittäiseen hellävaraiseen ihonhoitoon. Sopii parhaiten kuivalle tai pintakuivalle iholle, vahvistaa couperosa -ihoa hellävaraisesti ja auttaa veltostuneen kudon uudistamisessa yhdessä muiden ruusu-tuotteiden kanssa. Sopii myös silmänympärysihon hoitoon. Ayurvedisesti VATA ihon kasvovesi. Voidaan myös taputella iholle tehotiivisteen tapaan ja tarvittaessa jättää vaikuttamaan yöksi sellaisenaan ilman hoitovoidetta.

Ainesisältö: Vesi, kasviperäinen glyseriini, bio-alkoholi, ruusu (Rosa damascena), ratanianjuuri (Krameria triandra), kehäkukka (Calendula officinalis), kurjenmiekka (Iris versicolor), geranium (Pelargonium graveolens), piparminttu (Mentha piperita), appelsiini (Citrus aurentium), kamomillasaunio (Chamomilla recutita).

KEHÄKUKKA KASVOVESI
Normaalista sekaiholle

Virkistävä, rauhoittava ja tasapainottava kasvovesi normaalista sekaiholle ja tulehdusherkälle iholle. Epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle hyvä talviajan kasvovesi sen kosteuttavien ja rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi (puhdistaa ja ehkäisee talviajan pintakuivuutta). Auyrvedisesti PITTA ihon kasvovesi. Suositellaan aamuin illoin pesun yhteydessä. Ehkäisee ja poistaa pintajännitystä. Voidaan myös taputella iholle tehotiivisteen tapaan ja tarvittaessa jättää vaikuttamaan yöksi sellaisenaan ilman hoitovoidetta.

Ainesisältö: Vesi, kasviperäinen glyseriini, bio-alkoholi, kehäkukka (Calendula angustifolia), ruusu (Rosa centifolia), Geranium (Pelargonium graveolens), ratanianjuuri (Krameria triandra), orapihlaja (Crataegus monogina), malva (Malva sylvestris), kurjenmiekka (Iris versicolor), parfyymit (luontaiset eteeriset öljyt: laventeli (Lavandula angustifolia), sitronellaheinä (Cympopogon nardus)

YRTTI KASVOVESI

Rasvoittuvalle iholle

Tasapainottava ja supistava kasvovesi öljyisen rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Erityisen hyvä kesäaikaan käytettynä. Maitohappo tasapainottaa rasvoittuvan ihon pH:ta happamampaan päin, arnika ja teepuu hoitavat tulehduksia, hamamelis ja kamomilla rauhoittavat, kamferi viilentää ja supistaa. Ayurvedisesti KAPHA ihon kasvovesi.

Ainesisältö: Vesi, kasviperäinen glyseriini, bio-alkoholi, hamamelis (Hamamelis virginia), kamferi (Camphora), maitohappo (lactid acid +), eteläarnikki(Arnika montana), kamomillasaunio (Chamomilla recutita), rohtotädyke (Veronica officinalis), teepuu (Melaleuca alternifolia).

Toning - Virkistävät kasvovedet

Providan hoitavat kasvovedet sisältävät bio-aktiivisia aineosia. Ne stimuloivat ihon toimintoja, tasapainottavat ihon pH-arvon ja auttavat säilyttämään ihon kosteuspitoisuuden. Ihosta tulee pehmeä ja ihon happipitoisuus paranee. Säännöllisessä käytössä ne auttavat nopeuttamaan luontaista ihon solujen uusiutumisprosessia. Käyttö: Päivittäisen puhdistuksen jälkeen, aamulla ja illalla. Kun ihosi on vielä kostea puhdistuksen jälkeen, kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parturi-kampaamo LuodonLaine - Keskustie 4, Hirvensalmi - Puh 045 137 6585 /Jonna ja Sirja