tiistai 26. maaliskuuta 2013

Provida kuorinta ja syväpuhdistus

Kuorinta ja syväpuhdistus


Hellävarainen Gingko-Bio-Active-kuorintavoide

Tämä syväpuhdistava ja uudistava kuorinta auttaa säilyttämään ja tukemaan ihosi pH-arvon ja kosteuspitoisuuden tasapainossa ja on erittäin tärkeä osa henkilökohtaista kauneudenhoito-ohjelmaasi. Poistaa iholta kuolleet solut, parantaa ihon pintakerrosten aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihoa. Aktivoivat aineosat ovat Gingko biloba ja hamamelisuute. Jojoba mikrorakeet hajoavat hierottaessa ja samalla luovuttavat iholle kosteutta ja sekoituksen kasviuutteita, jotka lisäävät solujen uusiutumista. Ginkgo-Bio-aktiivinen kuorinta jättää ihosi raikkaaksi ja puhtaan tuntuiseksi ja saa ihon hehkumaan.

Ainesisältö: Vesi, soijaöljy, cetearyl alcohol, malva (Malva sylvestris), avokadoöljy (Persea gratissima), jojobaöljy, sorbitoli, kaakao (Theobroma cacao), cetyl palmitate, manteliöljy, E-vitamiini (tocopherol acetate), sodium cetearyl sulphate, neidonhiuspuu (Ginkgo biloba), ruusu (Rosa centifolia).

Syväpuhdistava savinaamio

Puhdistava ja kirkastava savinaamio epäpuhtaalle sekaiholle sekä rasvoittuvalle iholle.
Käytetään 1-2 kertaa viikossa puhdistamaan ja tasapainottamaan ihoa. Annetaan vaikuttaa iholla 15-20 min ja huuhdotaan hellävaraisesti vedellä.

Ainesisältö: savi, vesi, kasviglyseriini, sorbitoli, ruusu, risiiniöljy, fruktoosi, xanthan kumi, timjami, rosmariini, salvia, linalool, citronelol, geraniol, limonene, C-vitamiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parturi-kampaamo LuodonLaine - Keskustie 4, Hirvensalmi - Puh 045 137 6585 /Jonna ja Sirja