torstai 21. maaliskuuta 2013

Provida kosteusvoiteet



Jasmiini kosteusvoide

Kevyt kosteusvoide, joka ravitsee ohutta ihoa ja säätelee kuivan ihon kosteustasapainoa. Sen sisältämät vitamiinit, jojoba- ja safloriöljy takaavat iholle luonnollisen suojan ja hellävaraisen hoidon. Aktiiviset kasviaineosat kuten humala ja ginseng-juuriuute virkistävät ja kirkastavat ihoa. Tehokkaat eteeriset öljyt, ruusu ja jasmiini, uudistavat ja hellivät ihoa. Jasmiini kosteusvoidetta suositellaan päivittäiseen perushoitoon kuivalle ja ohentuneelle aikuisen naisen iholle kirkastamaan ja pehmentämään ihoa. Sopii meikinalusvoiteeksi. Ayurvedisesti VATA ihon kosteusvoide.

Ainesisältö: Vesi, safloriöljy, cetearyl alcohol, ruusu-uute, sorbitoli, sodium cetearyl sulfate, jojobaöljy, cetyl palmitate, Panax ginseng, bencoic extract, E-vitamiini (tocopherol acetate), humala (Humulus lupulus), geranium (Pelargonium graveolens), ruusu (Rosa centifolia), jasmiini (Jasminum officinalis).


Helokkivoide

Vahvistava ja kosteuttava päivävoide / 24 h hoitovoide kosteusköyhälle sekaiholle tai normaalille iholle. Sisältää hoitavaa helokkiöljyä sekä ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloeta. Myös atooppiselle iholle, mutta jos iho on erityisen herkkä tai allerginen, tai helposti punaiseksi helahtava on parempi aloittaa hoito BIO Neutral Creme- hoitovoiteella. Sopii myös miehille. Ayurvedisesti PITTA ihon kosteusvoide.

Ainesisältö: Vesi, soijaöljy, glyceryl stearate, sorbitoli, cetyl palmitate, cetearyl alcohol, steariinihappo, helokkiöljy (Evening primrose), avokadoöljy (Persea gratissima), malva (Malva sylvestris), bencoic extract, aloe (Aloe-barbadensis), E-vitamiini (tocopherol), alkoholi, appelsiini (Citrus aurentium), ruusu (Rosa centifolia).


Kehäkukka kosteusvoide

Uudistava, vitalisoiva ja kevyt hoitovoide tukkeutuneelle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Virkistää ihon toimintoja ja sitoo hyvin kosteutta. Sopii myös janoiselle ja väsyneelle ”stressi-iholle”. Palauttaa ihon vitaalisuuden ja rauhoittaa ärsytystä. Hoitaa ihon kireydestä johtuvia tukkeutumia ja ’stressinäppylöitä’. Voidaan käyttää päivävoiteena tai 24 h hoitovoiteena. Ayurvedisesti PITTA ja KAPHA ihojen kosteusvoide.

Ainesisältö: Vesi, soijaöljy, cetearyl alcohol, kehäkukka (Calendula officinalis), sorbitoli, cetyl palmitate, sodium cetearyl sulfate, sheavoi (Butyrosperum parkii), bengoic gum, E-vitamiini (tokopherol), kamomillasaunio (Chamomilla recutita).

Bio neutral voide

Erityisen herkän ihon kosteus- / hoitovoide päivittäiseen ihon hoitoon. Sopii erinomaisesti myös lapsille. Ei sisällä mitään tuoksuvia kasveja tai eteerisiä öljyjä. Hellävarainen ns. perusvoiteen luomuversio koostuu luomulaatuisista kasviöljyistä , shea- eli karitevoista ja vedestä (kosteustekijä). Suositellaan erityisen herkälle iholle. Hyviä hoitotuloksia atooppisten ihottumien ja ekseemojen hoidossa (joita hoidettu pitkään kortisolilla). Myös psoriasiksen hoitoon (voidaan tarvittaessa lisätä mukaan puhdasta kasviöljyä, jolloin voiteesta tulee vielä ravitsevampi). Ayurvedisesti VATA ja PITTA ihojen hoitovoide.

Ainesisältö: Vesi, seesamiöljy* (Sesamum indicum*), cetearyl alcohol, jojobaöljy* (Buxus chinensis *), sodium cetearyl sulfate, soijaöljy*(Soybean oil*), oliiviöljy* (Olea europea*), sheavoi* (Butyrosperum parkii*), cetyl palmitate.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parturi-kampaamo LuodonLaine - Keskustie 4, Hirvensalmi - Puh 045 137 6585 /Jonna ja Sirja